Day 3, Sunday June 4, Sportdag

Dag 3; Sportdag

Zondag = Rustdag. Als je een dag wil uitslapen dit weekend, do it now!!! Deze zondag biedt echter wel wat meer dan Danerolls en juice the orange, want mister Molotov haalt ons om 11.30u op voor de sportdag. En als je dacht dat het gisteren lekker uitbrakken was in een jeep, vandaag mag je na 2 dagen zuipen de schaatsen onderbinden en gaan we ijshockeyen.

Na een paar tips en tricks van deze tandeloze Wayne Gretzky van Latvia, is het tijd voor een partijtje tegen elkaar…mocht je nog zaken willen rechtzetten van een verloren potje bellyfight in Otterlo, dan is dit je kans!!! De grote vraag is natuurlijk; blijven de handschoenen aan?

Rond 15.30u zijn we in ons hotel en is het weer tijd om je mooi te maken. Voor de niet föhners onder ons organiseren we in de lobby het Vodka-Vater spel.

See you all at the bar at 18.15.

Vanavond is het eindfeest voor een deel van ons. We verwachten van hen een act met dans en muziek.

#Sports #icehockey #bellyfight #beach

You Might Also Like: