Day 2, Saturday June 3, Lustrum rally

Dag 2; Autocross

Vandaag staat in het teken van uitbrakken. Dus wat is er dan lekkerder om na een paar uur slaap met knallende koppijn 3,5 uur heen en weer te klotsen in een 4x4 jeep. Deze diesel dampende monsters staan om 10.00u voor ons klaar. Na die laffe rit in de woestijn van Wadi Rum, gaan we dit keer zelf achter het stuur. We crossen door de bossen rondom Riga en als we mazzel hebben zien we misschien nog echte armoede, zoals vervallen huizen of een armoedige boer, gekleed in lompen met paard en wagen…gooi die stuivers maar alvast op het stoofje!!!

Rond 13.30 lunchen we in Riga en vanaf 15.00 moet je lekker zelf weten wat je doet; souvenirs shoppen, je kunt een museum pakken, naar het strand, sauna met striptease doen of gewoon een pot kraken.

See you all at the bar at 18.15.

#4x4 #adventure #offroad #durt #jeep #outlands #bossen

You Might Also Like: