Day 1, Friday June 2, Openingsfeest

Dag 1: Openingsfeest

“Dag schatje”-“Kusje”-”Ja ik ook van jou”-“En ja ik doe voorzichtig”-“Nee, ik zal het niet te laat maken”-“Tot snel”

Yeah bitches, let the good times roll!!! Het lustrum is begonnen.

Om 08.00 's ochtends verzamelen we op schiphol bij de incheckbalies voor Baltic Air.

Om 10.20u gaan we de lucht in. Rond 13.30u landen we in Riga, waar we ons eerst een uur moeten vermaken op het pittoreske vliegveld, omdat we moeten wachten op Dons.

Dan op de bierfiets naar het hotel dat Svetlana voor ons geregeld heeft. Wennen aan elkaar is er niet bij, want direct duiken we de eerste activiteit in…Een gezellige stadswandeling, of misschien zelfs een kekke fietstocht of bootreis door Riga, wie zal het zeggen. Riga, de stad die bekend staat om haar schitterende hoeren en nudiebars, uh bedoel natuurlijk, jugendstil architectuur.

Daarna mag je even naar je hotelkamer om je haar te föhnen.

See you all at the bar at 18.15. “Take your gun with you”

Riga centrum

’s Avonds proberen we bij de nachtclub langs de doorbitch te komen. Iets wat ons in Istanbul niet is gelukt. Dus laat je Engelse droptrui in je tas en zorg dat je die afgetrapte sneakers ook niet aan hebt, ga in de lift niet op de grond liggen en spuug elkaar voor de deur van de club niet in het gezicht… dan moet het goed komen!!! Als het meezit hebben ze een confettikanon en op iedere hoek van de dansvloer een militair!

Wil je trouwens nog wat water pijpen, ga dan naar Sapni un kokteili.

#Riga #Vertrek #eerstedag #roodhuis

You Might Also Like: