Day 7, Thursday June 8, Landenweek

Sport, vrij programma en bonte avond.

We zitten nu alweer drie dagen in Sint Petersburg en na dagen vol cultuur is het de hoogste tijd voor een adrenaline rush… We zijn per slot van rekening op lustrumreis en niet met de SRC cultuurreizen op pad! Dus hijs jezelf uit bed en maak je klaar voor wat natte dromen. Een tip; je hoeft je haar niet te föhnen deze ochtend.

Zodra het weer het toelaat worden we opgehaald in ons hotel en vetrekken we richting de Neva River. Het hoogtepunt van deze activiteit is dat je jezelf in een altijd lekker zittend wetsuit mag wringen om dan je de tering te zweten langs de waterkant. Want we krijgen vast tekst en uitleg over regeltjes enzo, voordat je op je………..JETSKI MET 215 F*CKING HORSEPOWERS!!! stapt. Dat is meer dan genoeg vermogen om een heel nest jonge eendjes in 1 seconde tot foie gras te pureren…. Dus check je zorgverzekering nog maar een keertje voordat je met deze brute machines 360’s gaat draaien op de golven van de Neva River…

Na dit spektakel heb je wel rust verdiend. Dus gunnen we jullie wat vrije tijd om Matroesjka poppetjes in te slaan voor het thuisfront. Daarna staat ons helaas alweer de laatste avond te wachten van deze greatest lustrumreis ever. Zoals iedereen weet, is de laatste avond een bonte avond…dus pak je pruik, glitterbloes en plaksnor maar vast in! See you all at the bar at 18.15 en gaan we alvast herinneringen ophalen aan deze fantastische reis die zo lang geleden begon…Op naar 2022!!!


You Might Also Like: